První film v novém sušickém kině

Nově zrekonstruovaná budova kina, v níž kromě kinosálu se zbrusu novým vybavením a moderní digitální technologií najdou návštěvníci i kavárnu, uměleckou galerii a v dohledné době také sídlo kulturního centra, zahajuje svůj provoz 27. září.

A zahajuje ve velkém stylu – průvod městem, hudba, zábava, prohlídka budovy, promítání, občerstvení, afterparty ad. (podrobný program i s časovým harmonogramem bude zveřejněn 20. 9.).

Na co se ale diváci nejvíc těší? Na film! Tím úplně prvním, který v „novém“ sušickém kině uvidí, je předpremiéra nového českého filmu Cesta do lesa režiséra Tomáše Vorla st. V rámci uvedení filmu se přítomní mohou těšit na návštěvu některých z hlavních protagonistů.

Předprodej vstupenek v rámmci předpremiéry (27. 9. od 19 hodin), probíhá v kanceláři MKS Sušice (tel. 376 528 686) cena jedné vstupenky včetně rautu je 200 Kč.

Dále je možné si rezervovat a zakoupit vstupenky i na následující den (repríza filmu Cesta do lesa), a to za cenu 100 Kč (pouze vstupenka). Program kina na další dny najdete v novém vydání Sušických novin 21. 9.