Zbytečná prohra na hřišti soupeře !!

VÝSLEDKY 7. KOLA I. TŘÍD

I. A třída, skupina A

FK Olympie Týn n/Vlt. – Šumavan Vimperk 2:1 (2:1)

Góly: 15. vlastní (Pospíchal), 33. Daniel Brom – 2. Samohejl.

 

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:V dalším zápase jsme jeli na hřiště Týna nad Vltavou a chtěli jsme si napravit reputaci z předchozích utkání a hlavně jsme moc chtěli získat nějaký ten bod. Zápas jsme začali velmi dobře a zásluhou gólu Pavla Samohejla jsme šli do vedení již ve druhé minutě. Nadále jsme pokračovali v dobré hře a byli jasně lepší než domácí. Vytvořili jsme si i slibné šance, které měli Psutka a Čech. Bohužel jsme ale inkasovali hodně hloupý gól, kdy brankář Formánek vyběhl z branky a nedomluvili se s Pospíchalem, který si dal hlavou vlastní gól. Od této chvíle jsme přestali být lepší a hrálo se pouze mezi vápny. Bohužel jsme inkasovali ještě další gól a to po rohu domácích na malém vápně hlavou, což by se také nemělo stávat.

 

Druhý poločas jsme byli již lepší a snažili jsme se o vyrovnávací gól. Všichni hráči makali a bojovali, ale bohužel jsme žádný gól nevstřelili. Byli jsme jasně lepší než domácí, ale na to se nehraje. Nevezeme opět žádný bod, nebyli jsme horší, opět jsme prohráli o gól, ale nemá cenu nějak brečet nebo si stěžovat. Vše záleží jen na nás a my se musíme soustředit na další zápas, který hrajeme již tuto středu od 14:00 hodin doma s Chýnovem a hned v sobotu doma hostíme Vacov od 15:00 hodin. Potřebujeme nutně vyhrát zápas s Chýnovem, ať se máme od čeho odrazit.

 

Sestava:Formánek, Hrubý (60. Uhlík), Sedláček, Ketzer, Pospíchal, Psutka, Vondrášek, Čech (86. Bláha), Pankratz (46. Šimandl) , Málek, Samohejl.