Poděkování z Občanského sdružení Stanislavy Chumanové

Vážení a milí spoluobčané,

 

tak jako začátkem každého roku i letos Vás seznamujeme s hospodařením Občanského sdružení Stanislavy Chumanové v roce 2017. Především však také chceme poděkovat všem firmám, organizacím a občanům, bez jejichž finanční podpory a pomoci bychom nemohli nic realizovat a nikomu pomáhat.

 

V roce 2017 jsme hospodařili následovně:

logo sdruzeni

 

Zůstatek z roku 2016  49.037 Kč

Příjmy za rok 2017  77.768,70 Kč (úroky 2,70Kč, vrácení přeplatku 2.185 Kč)

Výdaje za rok 2017  94.971 Kč (úroky 192 Kč)

 

Akce, na které jsme přispěli a výdaje, které jsou spojené s činností našeho sdružení:

508 Kč Pronájem prostoru pro naše webové stránky

38.500 Kč Dovybavení Komunitního centra pro seniory a spolky ve Sklářské ulici (televize, lednička, rámování obrazů)

5.000 Kč Příspěvek na letní tábor pro děti s patologickými jevy

1.500 Kč Zakoupení ceny pro vítěze dětské výtvarné soutěže NaturVision

49.271 Kč Zakoupení speciálního vozíku pro Aničku

192 Kč Poplatky ČSOB

 

Předali jsme IT techniku vimperské ZŠ, Farnosti evangelické církve metodické Třeboň – Misijnímu spolku Vimperk a Spolku Slunečnice. Díky ČSOB, která techniku darovala, jsme celkem předali 10 počítačů s monitory a 2 barevné kopírky. Všichni obdarovaní se zabývají výchovou a vzděláváním dětí a spoluobčanů s fyzickými, intelektuálními a mentálními potížemi.

 

Níže jmenujeme firmy i jednotlivce podle výše pomoci, kterou OS poskytli.

Firmy, spolky a občané, kteří darovali finanční prostředky:

Šumava na nohou, Věra Vávrová – VAVI, OV Media s.r.o., AG Teplo s.r.o., Jitka Kabourková, Agromont Vimperk, s.r.o., Štěpán Smutný, Asociace životního prostředí, Jan Bočan, Hana Šimková, Zdeněk Ženíšek, Marta Schröderová, Pavel Schröder, Jarmila Schröderová, Michala Zídková a ostatní občané, kteří se zúčastnili akcí Občanského sdružení Stanislavy Chumanové a podpořili je.

 

Vlastní činností, tedy pořádáním diskotéky a Charitativním bazarem a dalšími aktivitami, jsme získali 27.110 Kč.

 

Veškerou naši činnost bychom nemohli realizovat bez pomoci a podpory občanů a firem, kteří nás podporují a bezplatně poskytují svoje služby. Děkujeme firmě S-Tisk, panu Štěrbovi, DJ Ivanovi Müllerovi a Petru Jurášovi za to, že pracovali nebo hráli bez nároku na odměnu a bavili návštěvníky charitativní diskotéky. Manželům Kutilovým za bezplatné zapůjčení sálu, ZŠ v Nerudově ulici za zapůjčení prostor na Charitativní bazar. Naše poděkování patří také pracovníkům Městského úřadu a Městského kulturního střediska.

 

Neobešli bychom se ani bez pomoci médií a informačních serverů, v nichž se naše akce propagují. Zde je nutné poděkovat a zmínit servery vimperk.eu, prachatickonews.cz, vimperk.cz, Prachatický deník, kabelovou televizi Epigon, Český rozhlas České Budějovice a Českou poštu. Nechtěli bychom s poděkováním zapomenout ani na místní podnikatele a firmy, kteří nám dávají věci do tombol. Velký dík patří především občanům Vimperka, kteří nás podporují a našich akcí se zúčastňují. Nemůžeme všechny jmenovat, a tak velice děkujeme všem, kteří nás podporují a jakkoli nám pomáhají.

 

Pro rok 2018 bychom chtěli svou činnost opět zaměřit na podporu a pomoc občanům a spolkům ve Vimperku a vimperských osad. Samozřejmě budeme pokračovat v pomoci akcím, kterým poskytujeme tradiční podporu – jde o dětskou výtvarnou soutěž v rámci festivalu NaturVision, podporu letního tábora pro děti se specifickými problémy při začleňování do společnosti a další.

Doufáme, že opět proběhne charitativní diskotéka a bazar. Datum konání akcí upřesníme v průběhu roku.

 

O jednotlivých akcích našeho spolku a vynaložených finančních prostředcích vás budeme průběžně informovat. S podrobnou činností našeho sdružení se můžete seznámit na Facebooku a na našich webových stránkách: http://www.obcanskesdruzenischumanove.estranky.cz

 

Opět zdůrazňujeme, že bez Vaší podpory bychom nemohli žádný z našich projektů uskutečnit, a tak doufáme ve Vaši finanční i materiální pomoc, společně tak přispějeme dobré věci, uděláme radost našim spoluobčanům a také sami sobě.

 

Je-li Vám naše činnost sympatická, můžete nás podpořit zasláním příspěvku na účet: 269 808 504 /0300, případně se k nám přidat.

 

Děkujeme vám.

 

Za Občanské sdružení Stanislavy Chumanové, z.s.

Věra Vávrová

 

 

{jcomments off}