Mladší žáci na turnaji

Mladší žáci na turnaji ve Strakonicích

 

     Poslední lednovou neděli, vyrazili mladí florbalisté do strakonické obloukové haly. Pouze pět statečných hráčů s jedním brankářem jeli bojovat spíše sílou vůle o nějaký slušný výsledek.

img 6231-22 

TJ Šumavan Vimperk – FBC Sokol Písek Lišáci 0:23 ( 0:8 – 0:9 – 0:6 )

B:

Sestava: Tongeľ – Hovorka, Bláha – Frnka, Vašica, Procházka

 

Utkání se hned od začátku nevyvíjelo dobře. Naši hráči jakoby se podřídili tomu, že chtějí utkání jen přetrpět místo toho, aby si chtěli zahrát. Vzhledem k nedodržování ani základních herních pravidel v obraně, se soupeř snadno dostával do přečíslení a jelikož dostával spoustu prostoru i kolem naší branky, bylo pouze otázkou na jakém čísle se debakl zastaví.

 

TJ Šumavan Vimperk – FbC Strakonice 0:10 ( 0:5 – 0:4 – 0:2 )

B:

Sestava: Tongeľ – Hovorka, Bláha – Frnka, Vašica, Procházka

 

Pohovory s jednotlivými hráči před druhým utkáním zabraly a zdálo se, že nastoupil jiný tým. Strakoničtí však i přes průměrné výsledky hrají dobře a kolem naší branky jakmile nastala menší naše chyba dokázali ji využít. Mrzet nás může fakt, že jsme za celý zápas šli šestkrát sami na hostujícího brankáře a nepodařilo se nám vstřelit gól. Během druhého utkání se však naše hra výrazně zlepšila a doufám, že si dobrý výkon a přístup ke hře přeneseme i do dalšího turnaje.

 

Příští turnaj odehrajeme už tuto neděli 4.2.2018 v tělocvičně ZŠ Smetanova.

Zápasy našeho týmu:

09:00 vs. FBC Strakonice

12:00 vs. FBC Sokol Písek – lišáci

 

Trenér Vladimír Pešl ml.

 

Pokud i ty se chceš zapojit mezi nás, neváhej přijít. Scházíme se každé pondělí od 16h. (r. 2006 a mladší) a od 18h. (2005 a starší) v tělocvičně ZŠ Smetanova Vimperk. Podmínkou není nastupování na florbalových turnajích. Více informací se dozvíte na webu www.fbcvimperk.cz nebo dotazy zasílejte na florbal.vimperk@seznam.cz.  

 

{gallery}vimperk/2018/02_unor/mladsi_zaci{/gallery}

 

{jcomments off}