Vimperk jezdí po světě…

Odjíždíme! Směr Vimperk – Praha a zpět

 

zadek

 

Na počátku stál nápad, mnoho debat, jak tuto myšlenku zapracovat do moderně pojaté prezentace města. Propagace cestovního ruchu se dnes již posunula od reklamních článků v life-stylových časopisech a prezentace na veletrzích cestovního ruchu z velké části do prezentace v elektronických médiích. Ať se nám to líbí nebo ne, žijeme prostě v době elektronických médií. A město Vimperk rozhodně nechce být pozadu.

 

Jednou z mnoha zajímavých možností, kromě již zmíněných sociálních médií, je propagace na dopravních prostředcích. Cenově dostupná, profesionálně graficky ztvárněná a hlavně mobilní. To je reklama, kterou od dnešního dne mají možnost shlédnout občané směřující z jihočeského Vimperka do hlavního města. A nejen tam. Ve všední dny bude autobus s pozvánkou do Vimperka brázdit jihočeské a středočeské silnice, o víkendech ho bude jeho provozovatel společnost ČSAD České Budějovice a.s. využívat i na ostatních pravidelných a zájezdových linkách po ČR.

 

boky

zadek

 

 

A tento autobus nebude jediný. Během dubna vypustíme do světa druhý autobus, který bude na zadním čele vozit pozvánku na zajímavé letní vimperské akce.

 

A to vše, díky nabídce společnosti ČSAD České Budějovice, která nám pronájem reklamních míst na svých vozech umožňuje zdarma v rozmezí 3 let. Děkujeme.

 

 

chvostovi

Nesporný podíl na finální podobě obou autobusů má grafické studio BLUE & BLUE, Miroslav Hůlovec z vimperské firmy Tiskárna Akcent, fotograf Zdeněk Formánek a rodiče dětí, jejichž fotografie jsme s jejich svolením na autobusech užili.

autor fotografie

Autor fotografie Zdeněk Formánek se svými “modely”

 

 

Napište, vyfoťte a sdílejte, kde všude jste náš „vimperský“ autobus potkali!

 

Renata Lešková, odbor ŠK

{jcomments off}