1

Rákosníčkovo hřiště ve Vimperku

Rákosníčkovo hřiště ve Vimperku vám Michal otevře v neděli

 

     V neděli 24. června v 10:00 otevřeme pro vás v Pražské ulici ve Vimperku 3Rákosníčkovo hřiště. Slavnost, která potrvá od 10:00 do 17:00, bude spojena s nabitým programem pro malé i velké návštěvníky, vrcholem pak bude vystoupení Michala Nesvadby z Kouzelné školky.

 

     Jestli ještě nemáte plán na blížící se neděli, přijďte na slavnostní otevření Rákosníčkova hřiště ve Vimperku s celou svojí rodinou, řekněte také svým přátelům a známým. Půjde o letošní páté hřiště, které společnost Lidl otevře dětem.

 

     Těšit se můžete na celodenní zábavný program pro děti. V 11:00 vystoupí Michal Nesvadba z Kouzelné školky a po celý den budou děti i dospělé návštěvníky bavit představení o Rákosníčkovi v podání herců z divadla Scéna. Pro děti bude na místě otevřen umělecký koutek, kde si budou moci vyrobit své vlastní tričko s Rákosníčkem nebo si nechat pomalovat obličej.

 

     Připravena bude také řada soutěží, po jejichž splnění dostanou děti od Rákosníčka tašku s dárky. Zvěčnit svoji návštěvu budou moci i malůvkou na dřevěný plot hřiště. Po celý den bude zajištěno občerstvení ze sortimentu prodejen Lidl za příznivé ceny, chybět nebudou ani oblíbené a zdravé fresh džusy z čerstvého ovoce.

 

2

 

     Ve Vimperku je to již 84. hřiště, které společnost Lidl v rámci projektu Rákosníčkova hřiště postavila. Město jej získalo díky hlasování. Ve své kategorii, kterou vyhrálo, získalo 28 701 hlasů. Radost ve Vimperku tak byla veliká a děti především předškolního věku se mohou těšit na nové atrakce a herní prvky s oblíbenou postavičkou Rákosníčka.

 

1

 

Zdroj: prachatickonews

 

{jcomments off}