1

Zažít Vimperk jinak

1 

 Přípravy na druhý ročník pouliční slavnosti Zažít Vimperk jinak jsou v závěrečné fázi. Přinášíme ochutnávku toho, na co se lze těšit tento rok. V dalších týdnech zveřejníme kompletní program a představíme některé účinkující, dobrovolníky a atrakce. Již nyní si ovšem můžete uložit do deníčků – sobota 15. 9. 10:00 – 24:00, ulice Pivovarská od pošty až po hostinec Na Koreji.

 

Pozor! Stále hledáme dobrovolníky na různá stanoviště, třeba můžete pomoci právě Vy! V případě zájmu či jen “pomyšlení” nás neváhejte kontaktovat e-mailem ( info@vimperkzije.cz ) nebo telefonen (Petr Samek – 736 776 432, Bára Samková – 728 439 421 ). Poslední setkání dobrovolníků před konáním akce budou v neděli 2. 9. a 9. 9. tradičně v 17:00 na Vodníku.

 

A na co se můžete těšit?

 

Z nových atrakcí je to vodní svět, bublinárium, výtvarná dílna, aktivity šumavského národního parku, skauti si možná přivezou trochu větší “stan”, v Suezu bude něco do žaludku. Na hlavní scéně se budou již od 10:00 střídat kapely všech žánrů – pěvecký sbor při ZŠ Smetanova, Brnky Boys, Cimbál Praha, Martina Pivoňková a Martina’s Boys, Veronika Spieglová a její hosté, Ivana Harazimová & Band. Nezapomněli jsme ani na odpolední pohádku. Večer zpomalíme přednáskovým večerem PechaKucha Nights vol. III s tématem “(Za)žít život jinak”, abychom pak párty ukončili ve velkém tempu s Brass Avenue.

 

Prověřené atrakce jsou samozřejmě připraveny! Lezecká stěna, tvořivé dílny, minigolf, hasiči, hlavolamy, soutěž o nejlepší buchtu, blešák, charitativní bufet a určitě se můžete těšit na vystoupení gymnastek Vimperk a jejich “trénink” v ulici 1. máje, lezení na basy od piva, cyklojízdu zručnosti a mnoho dalších aktivit.

 

Kompletní časový plán již brzy. Sledujte nás na www.zazitvimperkjinak.cz a Facebooku fb.com/vimperkzije.

 

Vimperk žije! 🙂  

 

2

 

{jcomments off}