1

Společnost Bachl

1

Bachl spol. s.r.o.

 

Společnost Bachl byla založena v Německu již v roce 1926, kdy začínala v Bavorsku s výrobou cihel. Postupně se firma rozrůstala a majitel firmy pan Karl Bachl se rozhodl, že začne vyrábět i u nás v České republice. Máme výrobní závody v Modřicích u Brna, nově v Chomutově a také v Bohumilicích u Čkyně.

 

V Bohumilicích se začalo vyrábět v prostorách bývalé Jitony již v roce 2001. Zpočátku zde byla pouze jedna divize s výrobou PUR desek známých jako Kombitherm desky. O čtyři roky později se do Bohumilic pořídil první extrudér na výrobu PE fólií a dále stroje na výrobu oken.

 

2Cílem personální politiky firmy BACHL spol. s r.o. je rozvoj vysoce kvalifikovaného týmu zaměstnanců. Uplatňujeme personální politiku, jejímž cílem je dosažení souladu mezi zajištěním podnikatelského úspěchu firmy a rozvojem sociální zodpovědnosti a závazků společnosti vůči zaměstnancům. Jsme si vědomi, že zaměstnanci jsou základním stavebním kamenem našeho úspěchu a jsou naší největší hodnotou.

 

Kvalitní tým zaměstnanců je hlavní podmínkou prosperity naší společnosti.

 

V současné době vlastní divize PE – fólií několik extrudérů, vzniklo tiskové oddělení a výroba oken je známá po celé ČR. Z firmy Bachl spol. s r.o. se stal významný zaměstnavatel regionu. Mnozí obyvatelé spádové oblasti pracují jak v Německu, tak i v Bohumilicích, kde máme přes 100 zaměstnanců. Vzhledem k modernizaci a neustálému růstu objemu zakázek se firma opět začíná rozrůstat, proto nabízí uchazečům o práci stále nové pracovní příležitosti.

 

Hodnoty vytváříme společně!

 

download

Bc. Martina Bělíková

personalistka 

 

{jcomments off}