3

Pohodová neděle ve Vimperku

Pohodová neděle ve Vimperku

 

Pomalu se blíží předvánoční čas. V loňském roce proběhl právě touto dobou první ročník Pohodové neděle, který sklidil velký úspěch. Místní Cihelna se na jeden den proměnila na místo zábavy, odpočinku, malého festivalu s prezentací místních podnikatelů a inspirace k pořízení vánočních dárků. Nechyběly ani módní přehlídky, která celý program velmi obohatily.

1

 

 

Ani letos tomu nebude jinak. Dveře Cihelny se otevřou pro druhý ročník Pohodové neděle a to 25.11. 2018 od 14.00 hodin.

 

Můžete se opět těšit na prezentaci vimperských podnikatelů a obchůdků. Vychutnáme si výbornou kávu, budeme obdivovat různé výrobky a nakupovat vánoční dárky. Samozřejmě nebudou chybět aniymódní přehlídka, které zajistí Střední odborná škola v Třeboni a předvede modely místních firem VAVI, Ka-PO – pracovní oděvy, GOMI, Obchůdek u Elenky, Sport 11 Šumava, Triola a PP Styl. Dalším zajímavým programem budou dětské tance s Ivetou Pavlíkovou z Move to Live.

 

Pohodovou neděli organizuje spolek Vimpersko, který podporuje snahu a rozvoj místních podnikatelů. Můžete se zde setkat s pestrou nabídkou prezentačních stánků. Hlavně je důležité nezapomínat, že každý z nás může svým nákupem přispět k rozvoji Vimperka. Je to jednoduché.

 

Pomáhej Vimperku. Nakupuj tu! 😉

 

S kým se na Pohodové neděli potkáme?

 

Anes – představí nejen šperky z hodinek – Aneta Švecová2

AVON – Iveta Lahovcová

GOMI – háčkovaná móda – Ivana Rajniaková

Dekorační předměty pletené z papíru – Jaroslava Dejmková

Korálkové šperky – Marcela Vlčková

Home Made Soap – Jaroslava Šebestová

Hračky u Krtečka – Marcela a Veronika Budínská

Kavárna ve Skále

Kosmetika Faberlic

Korálkové šperky – Marcela Vlčková

KaPO plus pracovní oděvy, rukavice a boty

Nábytek Šumava

Pekařství u Hrocha

Shari Design – Šárka Řezníková

Sport 11 Šumava

Spolek Slunečnice

Střechy Vimperk – Ladislav Chval

Šumavská spižírna

VAVI

Zlatnictví – Anna Píchová

 

3Nebude zde chybět ani dětský koutek, občerstvení a zároveň prezentační stánek Vimperska. Zde můžete získat informace a také podpořit projekt pro záchranu Kapličky na Brantlově dvoře. Pokud by vás zajímalo více informací ohledně tohoto projektu nebo byste se rádi zúčastnili jakékoliv finanční podpory a tím se zapojili do její záchrany, tak se více informací můžete dozvědět na stránkách www.vimpersko.cz. Finanční příspěvek lze vhodit do kasičky přímo u stánku našeho spolku.

 

Přijďte si i s přáteli udělat 25.11. 2018 od 14:00 hodin ve vimperské Cihelně pohodovou neděli a podpořte místní podnikatele. Těšíme se na vás.

 

Vimpersko, místní podnikatelé a spolky

 

4 

 

{jcomments off}