Andulka zatím hledá marně

Nalezenců z řad “domácích mazlíčků” v útulcích bohužel stále přibývá. Jejich osudy ale mívají i šťastný konec – jistě si pamatujete na kočičky ze Žikovského útulku, které od vás, kteří jste neváhali přispět na dobrou věc, dostaly spoustu vánočních dárků a některé ten nejkrásnější – nový domov. 

Regionální zvířecí útulky nemají na růžích ustláno a shánějí pomoc a podporu kde se dá. Většinou  se plní odloženými, vyhozenými nebo nechtěnými  obyvateli, ale jsou i případy, kdy se o osud zvířete starají z vlastní iniciativy – třeba jako v případě Andulky, fenky křížence  labradora a ovčáka. Její majitelé se ocitli  v tíživé  situaci, opouštějí dům a Andulku si s sebou vzít nemohou.

ANDULKA je velikosti menšího ovčáka, postavou spíše robustnější – po labradorovi. 3,5 roku stará, nekastrovaná, je velmi dobrý hlídač. Dobře poslouchá. Potřebovala by někoho, kdo má přirozenou autoritu, takového by plně respektovala. Žije s menším psíkem, se kterým nemá problém, stejně tak je zvyklá na kočky.  Žije venku u domu s přístupem dovnitř a ideální by pro ni byl stejný domov – tedy pobyt venku, ale s přístupem dovnitř a možností kontaktu se svými pány.

andulka 2

Majitel Andulky se i přes svou vážnou situaci snaží najít jí novou rodinu, což je podle slov pracovníků útulku velmi výjimečné.

andulka

Vzhledem k tomu, že to velmi spěchá, řešením by bylo také poskytnutí přechodného umístění s tím, že i nadále se bude hledat Andulce  stálý domov.

Přepravu pejska lze dohodnout na  kontaktech: e-mail: nalezenci-sumavaci@seznam.cz, nebo na tel. čísle 604 555 924.

-red-