Tisková zpráva: Ukončení činnosti

 

  

 

Tisková zpráva o ukončení činnosti: Občanské sdružení Stanislavy Chumanové z.s.

 

  

 

       Vážení a milí spoluobčané,

 

  

       tak jako začátkem každého roku, tak i v letošním roce Vás seznamujeme s hospodařením Občanského sdružení Stanislavy Chumanové v roce 2018. Rozdíl je pouze v tom, že v letošním roce je to poslední vyúčtování, které Vám předkládáme.

 

  

 

       Rozhodnutím členů občanského sdružení ze dne 29. 10. 2018 je ukončení činnosti Občanského sdružení Stanislavy Chumanové, z.s. ke dni 30. 12. 2018.

 

  

 

Logo sdružení final

V roce 2018 jsme hospodařili následovně:

 

Zůstatek z roku 2017:  31.834 Kč

Příjmy za rok 2018:      19.002 Kč

Výdaje za rok 2018:      49.780 Kč

 

 

 

Akce, na které jsme přispěli a výdaje, které jsou spojené s činností sdružení:

 

711 Kč – Pronájem webových stránek

5.000 Kč – Příspěvek na letní tábor pro děti s patologickými jevy

7.165 Kč – Zakoupení závěsů pro ergodílnu v nemocnici Vimperk

36.741 Kč – Příspěvek spolku “Šumava na nohou“– zakoupení pomůcek pro občany
s těžkým zdravotním a mentálním postižením

163 Kč – Poplatky ČSOB

 

 

 

Občané, kteří darovali finanční prostředky:  Štěpán Smutný, Marta Schröderová, Pavel Schröder, Jarmila Schröderová, Václav Bohuslav a ostatní občané, kteří se zúčastnili akcí Občanského sdružení Stanislavy Chumanové a podpořili je. Všem velice děkujeme.

 

 

 

       Vlastní činností, pořádáním Charitativního bazaru jsme získali 14.000 Kč. Za tuto akci patří poděkování pracovnicím městského úřadu a jejich kamarádkám. Střední škole a Základní škole Nerudova ulice za zapůjčení prostor, kde se charitativní bazar konal.

 

 

 

       Jak jsem již zmínila Občanské sdružení Stanislavy Chumanové. z.s. ke dni 30.12. 2018 ukončilo svoji činnost. Administrativní záležitosti se zrušením sdružení budou dokončeny v prvním čtvrtletí r. 2019.

 

 

 

Hospodaření rok 2019:

 

Zůstatek z roku 2018:  1.057 Kč

Příjem za rok 2019:      1.000 Kč Paní Marta Schroderová

Výdaje za rok 2019:         711 Kč Pronájem webových stránek

                                           900 Kč Doklad o zveřejnění výzvy věřitelům v obchodním věstníku.

 

 

 

        Zůstatek 446 Kč na účtu, bude darován Městu Vimperk na pořádání Letního tábora pro děti s patologickými jevy.

 

 

 

        Všichni jsme se shodli, že dálebude na památku paní starostky Stanislavy Chumanové zachována a předávána skleněná “Cena Stanislavy Chumanové” vítězi dětské výtvarné soutěže NaturVision. Tato cena bude hrazena soukromým subjektem. Zachování ceny bylo projednáno s odborem kultury Městského úřadu Vimperk.

 

 

 

        Chceme poděkovat všem firmám, organizacím a občanům, bez jejichž finanční podpory a pomoci bychom nemohli nic realizovat a nikomu pomáhat. Naše poděkování patří také Městskému kulturnímu středisku Vimperk. Neobešli bychom se ani bez pomoci médií a informačních serverů, na nichž byly naše akce propagovány. Zde je nutné poděkovat a zmínit servery www.vimperk.eu, www.prachatickonews.cz, www.vimperk.cz, Prachatický deník, kabelovou televizi Epigon, Český rozhlas České Budějovice a Českou poštu. Nechtěli bychom s poděkováním zapomenout ani na místní podnikatele, kteří nám dávali věci do tombol a bezplatně nám poskytovali své prostory. Velký dík patří především občanům Vimperka, kteří nás podporovali a našich akcí se zúčastňovali. Nemůžeme všechny jmenovat a tak velice děkujeme opravdu všem, kteří nás podporovali a pomáhali nám.

 

 

 

       Zvláštní poděkování patří společnosti OV Média s.r.o. která byla po celých 11 let naším generálním partnerem, přispívala nám značnou finanční částkou při pomoci našim spoluobčanům a na vytváření našich projektů.

 

 

 

       Průřez, co vše se nám společně v jednotlivých letech povedlo udělat, Vám předložíme v příštích Vimperských novinách a v médiích.

 

 

 

       Velice děkujeme!

  

 

Za Občanské sdružení Stanislavy Chumanové, z.s.

Věra Vávrová

 

{jcomments off}