Spolupráce s UNIAGRA CZ a.s.

 

 

Nerudovka má dalšího firemního partnera

 

 

 

 

       Pro podporu a rozvoj učebního oboru Opravář zemědělských a lesnických strojů uzavřela Střední škola a Základní škola, Vimperk spolupráci se společností UNIAGRA CZ a.s.

 

 

 

       Firma se zabývá prodejem a servisem zemědělské a komunální techniky v oblasti jižních Čech a Vysočiny. „Provádíme také odborný servis prodávaných strojů. K tomuto účelu slouží špičkově vybavená dílna s týmem specializovaných a výrobci certifikovaných techniků,“ řekl vedoucí prodeje Ing. František Zahrádka.

 

 

 

       Žáci z Nerudovky ve firmě absolvují odborné přednášky o nových technologiích, způsobech fungování a opravách zemědělských a komunálních strojů. Zároveň navštíví dílnu, kde teoretické informace získané ve školicím středisku uvidí v praxi. „Jsem potěšen, že se naši žáci mohou seznámit s  širokou škálou techniky a zároveň uvidí, že kvalitně odvedená práce servisního technika je nutností,“ uvedl učitel odborného výcviku Ing. Václav Kursa.

 

 

 

       Spolupráce s firmou UNIAGRA CZ a.s. je dalším bonusem, který Střední škola a Základní škola, Vimperk svým žákům nabízí. „Jde nám zejména a o to, abychom žáky přiblížili co nejvíce praxi a v průběhu školní docházky získali dostatek znalostí pro kvalitní přípravu na budoucí povolání,“ dodal Václav Kursa.

 

 

 

Mgr. Kateřina Koubová 

{gallery}Jitka/brezen/nerudov{/gallery}

{jcomments off}