Projekt Hledá se Vimperk

 

 

 

Pozvánka na veřejnou debatu – projekt Hledá se Vimperk

 

 

 

 

 

       Za necelý měsíc se jinak poklidné místo promění v bouřlivé dějiště majálesových oslav. Ano, řeč je o areálu letního kina. Nebo letního divadla? Nebo univerzálně o letní scéně? Místo, které několikrát za rok ožije a jinak je spíše tiché a vhodné pro dopolední vycházky dětí ze školky, odpolední odpočinek pro maminky s dětmi a mládež. Mohli bychom tento prostor využívat nějak celoročně? Nebo zlepšit služby, které prostor nabízí na letní festivaly? Jak by areál mohly využívat místní školy a školky? Chtěli bychom v prostoru akce celé léto? Raději divadlo nebo kino? Koncert či jiný festival? Jaké zázemí nám vyhovuje a jaké je nedostačující? A co arboretum? Jak jej návštěvnicky zatraktivnit? To jsou jen některé otázky, které si pokládáme při úvahách o arboretu a areálu letní scény.

 

 

 

 

       Přijďte společně s námi zvelebit nejprve myšlenkami a pak skutkem tento prostor pod zámkem. Zámek se v současné době opravuje a bude vítat turisty. Jaké možnosti areál nabídne jim?

 

 

 

 

       Již druhý ročník projektu Hledá se Vimperk se uskuteční ve středu 24. 4. 2019 od 17:00 v MěKS. Letošní ročník proběhne za finanční podpory Nadace Proměny. Projekt jsme přihlásili do grantové výzvy “Proměň svoje město”. Výzva je tedy jasně daná. Proměňme naše město!

 

 

Pořádá Vimperk žije! a Prostor Vimperk

poster hled se Vimperk-page-001

{jcomments off}