hokej

HC Vimperk : mladší žáci

 

 

HC Vimperk : mladší žáci

 

 

 

Turnaj Příbramský Restart 31.8.2018 ZS Příbram

 

týmy: HC Příbram , HC Hronov , Kobra Praha , Sparta Praha , IHC Písek , HC Vimperk

 

 

zápasy HC Vimperk:

 

HC Vimperk – IHC Písek 1:3 ( 0:1 , 1:2 )

HC Vimperk – HC Sparta Praha 2:6 ( 1:5 , 1:1 )

HC Vimperk – HC Příbram 4:0 ( 2:0 , 2:0 )

 

 

Sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Novotný, Žampachová, Huřík, Švík, Vinš, Vondrášek, Velek, Dvořák, Karvan, Sedláček, Vincík, Krejsa.

 

 

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše:

 

       Příbramský restart 2019 to byl turnaj a další zápasy pro mladší žáky HC Vimperk. K turnaji jsme odjíždeli s cílem si zahrát, nekoukat na výsledky a hlavně být na ledě, poněvadž ve Vimperku máme led až 6. září. Dá se říci, že někde o měsíc později než jinde. Absolvovali jsme pár ledů ve Strakonicích, ale v pár lidech a kompletní jsme se sešli až na turnaji v Příbrami. První zápas s Pískem jsme první třetinu nestíhali nic a nebýt brankáře bylo skóre jiný, ale ve druhé třetině jsme již začali hrát náš hokej, začali bruslit a vytvářet si šance. Šance takové, že jsme jeli 6 x od půlky sami na bránu, ale bohužel nedali gól.

       Po zápase byla velká pochvala za druhou třetinu, kdy jsme byli i lepším týmem. Druhý zápas hned po prvním nás čekala Sparta Praha. Za mě výsledek, kdy hrajete jak říkám bez tréninků proti komplet Spartě, tak i výsledek 2:6 je pro mě dobrý hlavně druhá třetina 1:1, kdy každý hrabal na co měl a nechal tam vše. Jinak Sparta s plno hráči z Ruska předváděla nejhezčí hokej na celé turnaji. Odehráli jsme dva těžké zápasy a čekal nás opět hned ( 6 třetin v kuse ) zápas o 5 – 6.místo proti domácí Příbrami. V kabině bylo vidět, že síly už nejsou, ale viděl jsem, že nikdo nechce být poslední a musím říct, že jsme soupeře přehráli jasně a vítězstvím 4:0 si pojistili 5. místo což byl takový cíl před turnajem.

       Do Příbrami velký dík za velmi pěkně připravený turnaj a dík za pozvání na začátek sezony moc dobré zápasy !!!!!! Nás teď bude čekat tvrdá práce doma na ledě, kdy v pátek začneme a o víkendu budeme pokračovat dvoufázovými tréninky a budeme stahovat manko jiných týmů, které jsou na ledě minimálně o 3 týdny dřív. Na druhou stranu pořád trénujeme děti ve věku 10-12 let a ty jsi chtějí prázdniny a ty dva měsíce užít jako to bylo za nás. Celou zimu 7 měsíců znají jen zimní stadion a na to aby makali celý rok mají ještě spoustu času ….Věřím tomu, že s trenéry vše připravíme tak, aby jsme dělali Vimperku po celou sezonu dobré jméno za Příbramský turnaj ještě jednou velký dík za odpracovanou práci!!!!!!!

 

 

 

 

 

Přátelský zápas Strakonice 25.8.2019

 

HC Strakonice – HC Vimperk 4:10 ( 0:3 , 1:4 , 3:3 )

 

 

Sestava: Jeřábek, Macorlík, Drabeš, Novotný, Žampachová, Huřík, Švík, Vinš, Vondrášek, Velek, Dvořák, Machovec, Sedláček, Vincík, Krejsa.

 

 

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše:

 

       K druhému přátelskému zápasu jsme nastoupili ve Strakonicích. Po pár trénincích na ledě, kdy dojíždíme právě do Strakonic jsme předvedli hokej odpovídající stavu jak jsme na ledě. Soupeře jsme přehrávali ve všech směrech po dobu dvou třetin, ale k ideálu to mělo daleko. Beru tyto zápasy, že jsme na ledě a díky do Strakonic za pozvání k přátelskému zápasu. 

 

 

hokej

David Vinš

{jcomments off}