soutez

Závody školního přespolního běhu

 

 

 

Úspěšná reprezentace VSG Vimperk a ZŠ T.G.M. Vimperk v závodech školního přespolního běhu!

 

 

 

 

 

       Okresním kolem ve školním přespolním běhu, které se konalo dne 26.9.2019 na Vodníku ve Vimperku začalo úspěšné počínání našich žáků a studentů v této soutěži.

 

 

 

       Do krajského kola soutěže, které bylo na programu dne 9.10.2019 v Jindřichově Hradci se nominovaly hned 4 družstva z VSG Vimperk a 1 družstvo ze ZŠ T.G.M. Vimperk! Doprava závodníků a učitelů na závody byla zajištěna autobusem za finančního přispění města Vimperk.

 

 

 

       V tomto krajském kole bylo nejúspěšnější družstvo chlapců z VSG Vimperk kategorie VI.B, které zvítězilo a vybojovalo postup do republikového finále v Hradci Králové. Hezkých individuálních výkonů ve svých kategoriích dosáhli na kraji i David Vyskočil – 1.místo, Jakub Steinbach – 2.místo, Šimon Pavlásek – 1.místo, Antonín Honsa – 2.místo, Anežka Honsová – 1.místo. Na postup dalších našich družstev to ale bohužel nestačilo.

 

 

 

       Celé úspěšné tažení zakončili studenti VSG Vimperk v celorepublikovém finále, kde družstvo ve složení Honsa, Kadlec, Holoubek, Řezník, Sládek a Hanzal vybojovalo  vynikající 2.místo!!!

 

 

 

   Všem žákům a studentům gratulujeme za předvedené výkony.

 

 

Petr Steinbach

VSG Vimperk

Ski klub Šumava Vimperk

 

soutez

 {jcomments off}