Poprvé od Otavy na půl

 

 

 

 Poprvé od Otavy na půl

 

 

 

 

 

Poslední říjnovou sobotu vyrazili vimperští florbalisté do nedalekých Strakonic, kde se utkali s áčkem Milevska a se Sokoly z Chýnova.

 

 

 

 

 

 

TJ Šumavan Vimperk – FBC Došwich Milevsko A 3:11 ( 0:2 – 2:5 – 1:4 )

 

 

Branky Vpk: 23: 28 Hradil (Robl), 26:25 Pešl ml. (Robl), 43:26 Pešl ml.

Vyloučení: 2:1 – Využití: 0:1 – V oslabení: 0:0

Rozhodčí: Lukáš Teska a Václav Paletář – Diváků: 12

Průběh utkání: 0:6, 2:6, 2:11, 3:11

Sestava: Sippl (Říha) – Pešl ml., Gabauer, Hrdlička; Pešl st., Jungvirt – Hradil, Chval, Havelka; Robl, Myslík

 

 

 

Hodnocení prvního utkání trenérem Vladimírem Pešlem ml.:

       Přesto, že jsme si od začátku vtloukali do hlavy, že musíme od začátku hrát stejný bránící systém jako proti Kaplici v Č. Budějovicích, tak jsme hráli pravý opak. Snažili jsme se být aktivní, což soupeř jednoduchým přechodem k naší brance využíval. Od začátku utkání jsme nezachytili tempo soupeře a kolem naší branky to neustále hořelo. Největší chyby vznikaly kolem naší svatyně, jelikož naši hráči nestíhali přebírat hráče soupeře, dostávali jsme jednoduché góly z dorážek. Dělalo nám velký problém okopnout či odpálit balonek do bezpečí. Bohužel nás soupeř přejel a nám po dvou třetinách nezbývalo, než se připravit na druhý zápas.

 

 

 

 fcb

 

 

 

 

TJ Sokol Chýnov – TJ Šumavan Vimperk 5:7 ( 4:3 – 1:2 – 0:2 )

 

 

Branky Vpk: 01:35 Havelka (Pešl ml.), 03:10 Havelka (Hradil), 12:15 Hrdlička (Pešl ml.), 15:41 Pešl ml. (Gabauer), 21:44 Havelka (Gabauer), 37:00 Gabauer (Pešl ml.), 40:13 Pešl ml. (Hrdlička)

Vyloučení: 2:2 – Využití: 0:0 – V oslabení: 0:0

Rozhodčí: Lukáš Teska a Václav Paletář – Diváků: 15

Průběh utkání: 1:0, 1:2, 4:2, 4:4, 5:4, 5:7

Sestava: Sippl (Říha) – Pešl ml., Gabauer, Hrdlička; Pešl st., Jungvirt – Hradil, Myslík, Havelka; Robl, Chval

 

 

Hodnocení druhého utkání trenérem Vladimírem Pešlem ml.:

      V druhém utkání jsme nastoupili proti soupeři, s nímž jsme se setkali pouze dvakrát a to v sezoně kdy Chýnov byl k neporažení a postoupil do Regionální ligy. Do utkání jsme vstupovali s mírným respektem, který ovšem po chvíli opadl. Soupeř hrál systémem „hurá florbal“, což nám vyhovuje. Hra byla vyrovnaná a hrál se rychlý na oko snad i pohledný útočný florbal, čemuž odpovídalo 7 branek v první třetině. Od druhé třetiny jsme drželi více balonek a soupeře jsme nepouštěli do velkých šancí a držel nás dobrý výkon brankáře. Přesto, že jsme celý zápas dotahovali, na začátku třetí třetiny jsme přežili oslabení a následně se dostali do vedení. Po neproměněném trestném střílení jsme se dostali do vedení o dva góly, přičemž soupeř fauloval a usnadnil nám konec utkání, které jsme dotáhli k vítězství.

 

 

 

 

Celkové shrnutí:

       Bohužel hrajeme každý turnaj v jiném složení. Pozitivní věcí je příchod nového hráče Chvala a vyjednávání ještě o dalších nových hráčích. Do budoucna vidím naději na dobré výsledky. Bohužel si to u nás vše sedá až měsíc po začátku sezony, kdy už vzniká ztráta na čelo tabulky.

 

       Další turnaj sehrajeme v sobotu 16.11. ve Sportovní hale v Týně nad Vltavou proti FBC Strakonice B (10:30), Banes Florbal Soběslav (12:30) a T.J. Sokol Lišov (16:30)

 

 

 

 

Pokud jsi starší 15ti let, PŘIDEJ SE K NÁM!!

Držte nám palce a sledujte nás na

www.facebook.com/vimperskyflorbal

www.fbcvimperk.cz

 

 

Máme též florbal pro veřejnost každé středu, kam si může přijít zahrát každý. https://www.facebook.com/groups/325008047560071

Tělocvična ZŠ Smetanova

Středa 19:30 – 21:00

 

{jcomments off}