Turnaj v sálové kopané

 

 

 

Turnaj v sálové kopané

 

 

 

 

 

       Dne 22. října 2019 pořádala již pošesté SŠ a ZŠ Vimperk,  Nerudova 267 v rámci projektu prezentace školy turnaj v sálové  kopané pro žáky  8. a 9. tříd  základních škol, který se konal v tělocvičně  pořádající školy. Turnaje se zúčastnilo 5 škol. Turnaj se hrál systémem „ každý s každým“ na 1x 15 minut.

 

 

 

 

       Žáci základních škol hráli s obrovským  nasazením  a zájmem. Na všechny zúčastněné čekaly hodnotné ceny v podobě sportovních potřeb a sladkých čokolád.

 

 

 

 

       Nejlépe se ze zúčastněných základních škol umístila ZŠ Smetanova Vimperk, druhé místo obsadila ZŠ Zdíkov, na třetím místě skončila ZŠ Stachy. S prázdnou neodešla ani ZŠ Vacov a Gymnázium Vimperk. Jako na každém  správném turnaji byly vyhlášeny i individuální ceny. Nejlepším střelcem se stal Petr Benda ze ZŠ Smetanova Vimperk, nejlepším hráčem byl zvolen organizátory turnaje Dominik Pergler ze ZŠ Zdíkov, nejlepším brankářem  byl  Leoš Russ za ZŠ Stachy. Celý turnaj  se odehrál v duchu fair play.

 

 

 

 

       Všichni žáci byli pozváni na Den otevřených dveří, který  SŠ a ZŠ Vimperk v Nerudově ulici pořádá  16. listopadu 2019. Akce se pořádala za finanční podpory získané z dotačního programu „Podpory sportu“ vypsaného Jihočeským krajem. Poděkování patří všem zúčastněným školám.  

 

 

 

Mgr. Švarcová Jitka  

{gallery}Jitka/listopad/turnaj{/gallery}

{jcomments off}