Bez bodu i ze Strakonic

 

 

Bez bodu i ze Strakonic

 

 

 

 

 

       Po nepovedém turnaji, který jsme odehráli před vánocemi, jsme se tentokrát vydali za humna do strakonické obloukové haly. Soupeři nám tentokrát byla Soběslav v tu chvíli krčící se na předposledním místě tabulky a derby s domácími Strakonicemi. Se Soběslaví v letošní sezoně jsme měli pozitivní bilanci po vítěztví 7:5. Do derby jsme vstupovali s jednou porážkou a jedním vítězstvím proti Strakonicím.

 

 

 

 

TJ Šumavan Vimperk – Banes Florbal Soběslav 4:8 ( 1:4 – 2:3 – 1:1 )

 

Branky Vpk: 07:53 Havelka, 15:48 Hrdlička (Gabauer), 19:08 Robl (Havelka), 42:06 Robl (Hrdlička)

Vyloučení: 4:5 – Využití: 1:1 – V oslabení: 0:0

Rozhodčí: Miroslav Tomeš a Dominik Dolejš – Diváků: 12

Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4, 2:4, 2:5, 3:5, 3:8, 4:8

Sestava: Sippl – Pešl ml., Gabauer, Hrdlička; Pešl st., Chval – Jungvirt, Petr, Havelka; Robl, Myslík

 

 

 

 

Hodnocení prvního utkání trenérem Vladimírem Pešlem ml.:

       Soběslav, tým doplněný též hokejisty jako je to v našem případě. Utkání začalo v režii soupeře, kdy my jsme naprosto zaspali začátek. Soběslav měla balonek stále na hokejce a dobrým pohybem nám nedávala prostor hrát. V polovině první třetiny jsme prohrávali již o tři branky a pomoci nám mohlo nařízené trestné střílení, které jsme využili. Bohužel nepomohlo. Na konci první části jsme byli vyloučeni a poté co soupeř přesilovku využil, skončila první část ve prospěch soupeře o tři branky. Na začátku druhé třetiny jsme snížili, ale opět inkasovali a následně znova po našem gólu přišla opověď za minutu a kousek. Následnou přesilovku jsme k snížení nevyužili a to soupeř potrestal navýšením skóre o čtyři branky. Po pár vteřinách jsme dostali další možnost zahrát si přesilovou hru, ale ta skončila opět bez přesné trefy. Třetí třetina začala lépe pro soupeře, kdy přidal osmou branku a bylo téměř rozhodnuto. Nabídku jsme dostali k třetí přesilové hře, ale ani ta z naší strany nebyla proměněna. Vimperští začali být nervózní a nepřesní rozhodčí dopomohli k tomu, že během pár vteřin náš tým poslali do oslabení pět proti třem, která bez pár vteřin trvala dvě minuty. Toto oslabení jsme přežili a následně tři minuty před koncem utkání se nám povedlo snížit na rozdíl čtyř branek. Následné dvě vyloučení soupeře nám dodávalo naději ještě výsledek zredukovat, ale opět jsme této šance nevyužili a utkání skončilo výsledkem 4:8 pro Soběslav.

 

 

fcb

 

 

TJ Šumavan Vimperk – FBC Strakonice B 5:6 ( 1:2 – 3:0 – 1:4 )

 

Branky Vpk: 03:33 Pešl st. (Robl), 17:09 Hrdlička (Robl), 23:34 Pešl ml. (Pešl st.), 26:46 Hrdlička (Pešl), 35:43 Robl (Hrdlička)

Vyloučení: 2:2 – Využití: 1:0 – V oslabení: 0:0

Rozhodčí: Hynek Mošna a Dominik Dolejš – Diváků: 15 Průběh utkání: 1:0, 1:2, 4:2, 4:6, 5:6

Sestava: Sippl – Pešl ml., Gabauer, Hrdlička; Pešl st., Myslík – Jungvirt, Petr, Havelka; Robl, Chval

 

 

 

Hodnocení druhého utkání trenérem Vladimírem Pešlem ml.:

       Naopak proti prvnímu utkání se nám povedlo vstoupit do utkání využitou přesilovkou po šikovné teči. Následně se na gól čekalo a až před koncem první třetiny se povedlo Strakonicím otočit výsledek během necelých dvou minut. Hrál se vyrovnaný rychlý florbal, ale druhá část přinesla tři branky jen do sítě soupeře a skončila obratem v náš prospěch, kdy jsme se dostali do vedení o dvě branky. Po dvou minutách třetí části přišla naše černá půl minutovka, kdy soupeř nejdříve snížil, o dvacet vteřin později srovnal a po dalších deseti vteřinách přišlo naše vyloučení. Soupeř přesilovku využil a opět nás inkasovaná branka rozhodila a po patnácti vteřinách už to bylo o dvě branky pro soupeře. O minutu později se nám povedlo snížit, ale následné oslabení, ani přesilová hra půl minuty před koncem, kdy jsme i odvolali brankáře a zkusili hru šest na čtyři, změnu ve výsledku neudělalo.

 

 

Celkové shrnutí:

       Obrovské selhání v přesilových hrách kdy jsme ze 7 využili pouze 1. Na tomto musíme zapracovat a určitě musíme zlepšit kondičku, jelikož nad soupeři jsme o krok pomalejší a pomáháme si fauly, čímž dáváme soupeři více šanci hrát na balonku nebo jsme více vylučovaný, což bere sílu.

 

 

 

      Další turnaj sehrajeme 8.2. ve sportovní hale SKP České Budějovice proti FBC Spartak Kaplice (9:00) a FBC Štíři České Budějovice C (12:30). Přijeďte nás podpořit!!

 

Pokud jsi starší 15ti let, PŘIDEJ SE K NÁM!!

Pokud se chceš přidat mezi nás nebo navázat s klubem jinou spolupráci stačí napsat na florbal.vimperk@seznam.cz

Držte nám palce a sledujte nás na

www.facebook.com/vimperskyflorbal

www.fbcvimperk.cz

 

Máme též florbal pro veřejnost každou středu, kam si může přijít zahrát každý.

https://www.facebook.com/groups/325008047560071

 

Tělocvična ZŠ Smetanova

Středa 19:30 – 21:00 

 

 {gallery}Jitka/rok2020/leden/strakonice{/gallery}

{jcomments off}