Krajský přebor ve sportovní gymnastice žen

 sggymna

 

Krajský přebor jednotlivkyň ve sportovní gymnastice žen

 

 

       Po téměř dvouleté pauze (poslední krajský závod se konal 14.12.2019) se opět sjely gymnastky z Jižních Čech a kraje Vysočiny na svůj velký závod do sportovní haly TJ Slovan Jindřichův Hradec. Na krajském přeboru jednotlivkyň se představilo kolem 90 gymnastek. Mezi nimi i tři nejstatečnější z vimperského oddílu. Po velké tréninkové pauze byly na trenérech, rozhodčích a hlavně soutěžících patrné rozpaky z celého průběhu závodu, ale také radost ze společného setkání. Za dodržování všech mimořádných opatření proběhl závod ke spokojenosti všech přítomných.

 

       Pochopitelně i vimperské závodnice měly z „prvního“ závodu respekt a váhaly, zda se zúčastní. Nakonec se ukázalo, že se rozhodly správně. Nejstarší Jitka Pelešková si v kateg. VS6 C vybojovala úžasné 2. místo. V kateg. VS5 C Kristýnka Niedobová skončila na 7. pozici a v kateg. VS4 C nejmladší Šárka Václavíková získala diplom za 5. místo. Na kladině získala dokonce nejvyšší bodové ohodnocení.

 

       Všechna děvčata zacvičila skvěle, s velkým zápalem a nadšením. Byla radost je sledovat a patří jim moje velké poděkování za výbornou reprezentaci. Dík patří i Terezce Šimečkové, která je hodně podpořila a postarala se i o fotodokumentaci.

 

 

Marie Kotlíková
předsedkyně oddílu SG
TJ Šumavan z.s. Vimperk

sggymna2

 {gallery}Jitka/rok2021/zari/sgvimp{/gallery} 

 

 


{jcomments off}