Wohnout vystoupí na Ekompilaci

V Černé v Pošumaví vystoupí Wohnouti zdarma na koncertu EKOMPILACE

ekompilace 2013

Wohnouti přijedou představit do vybraných měst po celé ČR EKOMPILACI. V pořadí už druhá EKOMPILACE je kompilační CD portálu Samosebou.cz. Zároveň je to také koncertní turné křtů tohoto CD. Křty zaručují nejen skvělou zábavu zdarma v našem regionu, ale také jistotu uklizených a hlavně vytříděných odpadků po skončení koncertu. Místo konání prvního křtu bylo pečlivě vybráno na velkém prostranství před Hotelem Racek, celá akce je totiž takový malý festival. Během odpoledne vystoupí hned devět kapel. První kapelu můžete slyšet už od 13 hodin a končit se bude až s desátou hodinou večerní.

 

Podporovat projekt EKOMPILACE a tudíž i třídění a recyklaci odpadu jezdí s Wohnoutama i další kapely: Mother’s Angels, X left to die, Lola běží, The Travellers, Atd, Madame Butterfly, Last Time, Sirkyskon, Koblížci, Eternal Fire, The Snuff, Jakobič a Kyanid.

 

První koncert proběhne 25. 8. v Černé v Pošumaví, dále se představí 29. 8. v Sokolově, Moravských Budějovicích 13. 9., Bystřici nad Pernštejnem 20. 9., Šternberku 27. 9. a poslední koncert bude 28. 9. v Petrovicích u Sedlčan. Na všechny tyto koncerty je vstup zdarma a každý, kdo svou návštěvou podpoří správné nakládání s odpady, dostane nové CD EKOMPILACE 2013 zdarma. Přímo na místě budou probíhat soutěže o zajímavé ceny a díky tomu, že se celá akce koná na podporu třídění odpadu, se všichni dozvíme, jak to s tím tříděním opravdu je.

 

Nenechte si ujít Wohnouty, bubenickou show Recyklas na kontejnery, dárky zdarma a sledujte, jak se EKOMPILACE v jednotlivých městech představuje. Více informací najdete na facebookovém profilu facebook.com/EKOMPILACE nebo samosebou.cz.

 

(js)