erikamondlova

Je dobojováno… celoroční fotosoutěž skončila

Skončilo poslední, letní, kolo celoroční soutěže, kterou vyhlásil informační a zpravodajský portál www.sumava.eu pro všechny nadšené fotografy, milovníky Šumavy, příznivce krásných záběrů, na podzim loňského roku.

Po celý rok jste mohli sledovat to “NEJ” ze Šumavy, které se podařilo zachytit a uchovat. Vybírali jste, hlasovali a v každém kole zvolili vítěze, jejichž fotografie budou součástí kalendáře sumava.eu 2014.

V uplynulých dvou týdnech jste také hlasovali pro absolutního vítěze soutěže, který získá  velmi  příjemnou odměnu – fotoaparát.

 

Nejvíce hlasů a tím i absolutní vítězství záskal snímek Eriky Mondlové

erikamondlova

 

Výherkyni gratulujeme a brzy se s ní spojíme ohledně předání ceny.

 

Děkujeme vám všem, kteří jste se soutěže aktivně účastnili, děkujeme těm, kteří fotografie bedlivě sledovali, hodnotili a  hlasovali. Věříme, že tato soutěž přispěla k tomu, abyste se na Šumavu dívali pozorněji a i v detailech dovedli vnímat její krásu a život. Je to nesmírně obohacující…

 

Děkujeme také všem čtenářům za přízeň, podněty  a připomínky a těšíme se na další aktivní spolupráci  nejen při  příležitosti soutěží, ale po celý rok – na vašem portálu, ve vašich městech na www.sumava.eu.

 

Andrea Staňková