mpilustr

Rozdrážděné vosy zaútočily

Kluci dráždili vosy, ty se pomstily žihadly
V pátek ráno se ve Šnečí ulici, naproti dětskému hřišti, rozhodli „mladí badatelé” že prozkoumají, jak se chovají vosy, když je budou rušit v hnízdě.
Rozdráždili je natolik, že několik dalších zde přítomných lidí neušlo vosím žihadlům. Hlídka MP přivolala na místo k likvidaci vosího hnízda hasiče.

 

Opilec poničil předzahrádku, o kus dál usnul
V pátek večer bylo na služebnu MP nahlášeno ničení majetku – opilec utrhl kus předzahrádky patřící ke kavárně Bonfery.
Záznam z kamery a následně i dva svědci identifikovali ničitele, pro kterého si hlídka dojela do Husovy ulice. Tady totiž na zemi usnul. Hlídce se nepodařilo ho probrat a tak zavolala záchranku. Na místě už spolu s majitelem kavárny byli také dva svědci kteří potvrdili, že viděli dotyčného ničit zábradlí. Celková výše škody byla majitelem vyčíslena na 50 000 korun, případ si proto převzala přítomná hlídka Policie ČR k dalšímu šetření.

 

V sobotu řešili pranici – kamerový systém v sobotu zaznamenal fyzický útok větší skupiny osob na dva mladíky. Agresivní skupině velela ne neznámá žena. Na místo vyrazili strážníci i policisté.
Situaci na místě nejprve prověřovali strážníci MP, po příjezdu hlídky P ČR společně skupinu uklidnili. Po předání informací a zjištění skutečností si hlídka policistů případ převzala.

-mp, red-