Finalistky v kolekci Victoria’s Secret

Očekávaný okamžik, kdy se veřejnosti představí finalistky letošního ročníku o nejkrásnější dívku českého jihozápadu, se přiblížil! Již tuto sobotu dorazí do plzeňského klubu Pantheon limuzína s pěti dívkami z Jihočeského a pěti dívkami z Plzeňského kraje, které se staly vítězkami castingů a postoupily do finále soutěže.

pantheon

Představení deseti krásek bude velkolepé. Více k sobotní události ředitelka soutěže Pavlína Němečková:

Tuto sobotu se v Plzni odehraje oficiální představení finalistek 8. ročníku soutěže DÍVKA ŠUMAVY 2013. Dívky z obou krajů se poprvé představí společně a ve velkém stylu. Přiveze je limuzína, součástí slavnostního večera bude i přehlídka kolekce luxusního prádla Victoria’s Secret a značky Desigual.

Akci moderují Dívky Šumavy z předchozích ročníků – playmate GABRIELA DVOŘÁKOVÁ a loňská etí Dívka Šumavy VERONIKA Půtová, pozvání přijala finalistka 3. ročníku soutěže modelka TAŤÁNA MAKARENKO a hostem bude i MUŽ PLZNĚ 2013, ONDRA BĚLOHOUBEK.“

 

celek

 

Na foto: Gabriela Dvořáková, Ondra Bělohoubek, Taťána Makarenko

 

Bude tedy opravdu na co se dívat a vy byste u toho neměli chybět! V plzeňském Pantheonu bude tuto sobotu od 21 hodin nebezpečně vysoká koncentrace krásy. Oficiálním představením finalistek se naplno rozjíždí kolotoč příprav, vzdělávání, kurzů, lekcí, zkoušek a akcí, jež směřují k hvězdnému zakončení – slavnostnímu podzimnímu galavečeru, na kterém bude vyhlášena letošní držitelka titulu Dívka Šumavy 2013.

 

-as, pn-