9 a 10 mistrovský zápas

9.mistrovský zápas 1.12. 2018 ZS Č. Krumlov

HC Slavoj Č.Krumlov – HC Vimperk 0:7 ( 0:0 , 0:4 , 0:3 )

sestava : Kryštof, Macorlík, Novotný, Huřík, Bělová, Žampachová, Velek, Vinš, Machovec, Švík, Vincík, Krejsa, Karvan, Dvořák, Sedláček.

 

10.mistrovský zápas 2.12.2018 ZS Pouzar aréna

ČB HC Lvi ČB B – HC Vimperk 1:9 ( 0:4 , 1:2 , 0:3 )

sestava : Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Novotný, Huřík, Žampachová, Velek, Vinš, Vondrášek, Švík, Vincík, Krejsa, Pelech, Dvořák, Sedláček.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Hodnotit oba zápasy, které jsme odehráli tento víkend budu jen a jen pozitivně. Zvládli jsme zápas jak v Č. Krumlově tak i v Č. Budějovicích na jedničku a byla radost sledovat naše hráče jak jsou neustále v pohybu a hlavně jak bruslařsky převyšují soupeře. Dařilo se nám jak střelecky tak i herně. Velká pochvala patří všem hráčům, kteří výborně pracovali a přenášeli věci z tréninku z čehož mám velikou radost. Zvláštní pochvala patří obráncům, kteří oba zápasy odehráli opravdu výborně. Jsem rád , že jsme oba zápasy zvládli na jedničku a ukázkově odmakali každé střídání na ledě. Je vidět , že tvrdá a dlouhodobě dobrá práce z tréninku se nám vyplácí a přenáší se do zápasů. Příští sobotu nás čeká další mistrovské utkání v Písku.

Prosinec bude hodně náročný po zápase v Písku nás čeká ještě zápas doma s Plzní a v Táboře. Domlouváme zápas s Motorem pod širým nebem na Hluboké. Vánoční turnaj sehrajeme v Milevsku , kde bude velmi silné obsazení týmy z Plzně, Letňan a Milevska a jsem hodně zvědavý na porovnání. Velká pochvala pro rodiče za domácí atmosféru při obou zápasech !!!!!!!! 

{jcomments off}