DNES: Pozvánka Kecy & politika


Pozvánka na Kecy & politika – DNES 24.11.2022

 

Oblíbený politický debatní pořad Kecy & politika míří poprvé do Vimperka

 

      Sledujete pravidelně veřejné dění? A máte rádi pikantní historky z politického zákulisí? V tom případě byste neměli chybět ve čtvrtek 24. listopadu od 19:00 v MěKS Vimperk, kam zavítá nejposlouchanější politický podcast Kecy & politika.

 

      Jeho autory jsou šéfkomentátor Reflexu Bohumil Pečinka a Petros Michopulos, muž, který se čtvrtstoletí zabývá marketingem a politikou. Jejich často třaskavé rozhovory a debaty velmi rychle získaly popularitu na internetu, podobně úspěšná jsou i jejich živá vystoupení, se kterými objíždí celou republiku. A v listopadu se poprvé zastaví také ve Vimperku. Těšit se můžete na současnou politiku pohledem dvou rozdílných osobností, které se nebojí říct své názory. Nekorektní debata, v níž se věci zasazují do kontextu a přísně se tu oddělují prázdné kecy od skutečné politiky. Vzhledem k blížícím se prezidentským volbám bude řeč také o nich a o jednotlivých kandidátech.

 

     Vstupenky jsou k dostání za 200 Kč v síti Fox Ticket a také v Café Mráz a v Kavárně Ve Skále, na místě pak budou k zakoupení za 250 Kč.

 

Událost: https://www.facebook.com/events/5569969766421439

Vstupenky: https://foxticket.cz/akce/kecy-a-politika-vimperk

 Šimon Blaschko


{jcomments off}