Seznámení u táboráku

První měsíc školní docházky utekl jako voda a i když se to zdá jako dost dlouhá doba na to abyste nkoho poznali, třeba pro prvňáčky a jejich rodiče byl dost rychlý na to, aby ‘oťukali’ nové kamarády. I ty v družině, kam chodí společně se staršími. I proto pro ně vychovatelky ŠD sušické ZŠ Lerchova uspořádaly klidné, neuspěchané odpoledne s táborákem. Při  opečených dobrůtkách, veselém povídání a na společném místě, jde to seznamování přece jen o něco lépe.

 

Děti i jejich rodiče podobné aktivity vítají, při podobných společných akcích se nejen lépe poznají děti mezi sebou a rodiče s  učitelkami z družiny, ale dospěláci kromě  přípravy voňavé bašty stihnou mezi sebou probrat první školní a družinové poznatky, nebo využijí příležitost neformálně se s vychovatelkami bavit o svých ratolestech a programu družiny.

 

I seznamovací táborák  minulý týden se jim líbil:

“Poslední středu v září jsme se sešli s vychovatelkou Pokornou společně v areálu modré školy u táboráku. Opekli jsme si špekáček, jablíčko, ale i chleba. Posezení u táboráku proběhlo v klidu, i když nás bylo hodně. Popovídali jsme si a byli jsme rádi, že se takhle společně můžeme sejít a také se dozvědět, jaké akce budou dále pořádány a co všechno nás ještě společně s našimi svými dětmi ve školní družině čeká. Ten den počasí přálo, všichni jsme se dobře bavili. Užili jsme si příjemné odpoledne a těšíme se na další,” napsali do redakce.

 

Že se seznamovací akce skutečně povedla, dokádají přiložené fotografie.

seznam.táborák-šd 002

 

seznam.táborák-šd 003

 

seznam.táborák-šd 009

 

-red-